Tank Hero

 

Eddigi játékleírásainkban leginkább egyszerűbb, arcade típusú játékokhoz volt szerencsénk de lássunk most egy igazán izgalmas akció játékot a Clapfoot Inc. fejlesztőitől, a Tank Hero-t.

Sokan panaszkodnak, hogy az iOS platformra sokkal több és érdekesebb játék van, de ezt méltán cáfolja akár a Tank Hero, akár sok más játék az Android Marketen, amelyel a közeljövőben meg fogunk ismerkedni. A Tank Hero is ingyenesen elérhető a marketen mint azt már megszokhattuk androidos játékok és programok terén, mindezért csak néhány reklámot kell elviselnünk a játék közbe.

A játék során egy tankot kell irányítanunk a képernyőn, miközben más páncélosok próbálnak ártalmatlanítani minket. A feladat, hogy ügyesebbek és gyorsabbak legyünk ellenfeleinknél és kilőjük az összes tankot. A kampány módban 120 szint áll ehhez rendelkezésünkre, nyílvánvalóan a szintek előrehaladásával együtt nehezedik a dolgunk is, egyre több ellenséges tankkal kell megküzdenünk melyek komolyabb fegyverekkel vannak felszerelve (pl. átlőnek a falak felett; egyszerre három lövedéket lőnek, vagy csak egy falon megpattanó lövedék téveszti el a figyelmünket). Lehetőségünk van meg Time trial módra, vagy Survival módra. Az előzőben az idő a legnagyobb ellenségünk, míg az utóbbiban minél több ellenséges páncélost kell kilőnünk mielőtt még megsemmisítenének minket.

A játék grafikája szerintem tökéletesen elegendő, és a hangeffektekkel  kiegészítve igazán élvezetes tud lenni a játék. Nagyszerűen játszható telefonon és táblagépen is egyaránt.

A játék ingyenesen letölthető az alábbi linkről. Jó szórakozást mindenkinek!

Játék Letöltése!