A Droidhen Casual elhozta nekünk az egyik legnépszerűbb kosárlabdás játékot android platformra, amely már elérte a több mint tízmilliós letöltést az Android Marketen.

Basketball Shot

Arcade stílusú játékról lévén szó sok bonyodalmat és fejtörést nem fog okozni, de annál több játékkal töltött órát biztosan. Annyira egyszerű és egyben nagyszerű, hogy megunhatatlan. Órákat lehet játszani, miközben próbálod megdönteni a saját rekordodat, illetve másokét ami már egy kicsivel nehezebb feladat mert a rengeteg játéktulajdonos között bizony szép számmal akadnak megszállottak akiknek annyi pontot sikerült gyűjteniük ami számomra már fizikai képtelenségnek tűnik.

A játékmenet mint már említettem nagyon egyszerű, elindítjuk a játékot és kezdhetjük is gyűjteni a hárompontosokat, ami nem is olyan könnyű mint elsőre gondolnánk. Szintenként van egy meghatározott időkeretünk amelyen belül el kell érnünk egy bizonyos kosár mennyiséget, amelyet nehezít az a tény, hogy minél magasabb szintre érünk annál kevesebb időnk van erre a feladatra és persze egyre több pontot kell szereznünk. Természetesen a csontnélküli dobásainkat 3 ponttal jutalmazzák , de ehhez pontosan be kell találnunk a mozgó palánkba.

Remek időtöltés bárkinek, akár barátainkkal is versenyezhetünk kinek sikerül több pontot elérnie.

A játék ingyenesen letölthető az alábbi linken az android marketről. Jó szórakozást kívánunk a játékhoz!

Játék Letöltése!