Angry birds játékok

Az egész világ Angry Birds lázban ég, sőt mi több most már országos versenyeket is indítanak, kis hazánkban is volt már Angry Birds bajnokság a Telenor jóvoltából, de lássuk csak miről is van szó…

A mérges madarak bosszút esküdtek a disznóknak, így a játék során a disznókat kell leparittyázni, minél kevesebb madárkát használsz fel, és minél pontosabban célzol annál több csillagot és pontot kapsz.

A magyarországi angry birds versenynél, több városi kvalifikációs verseny volt, ami után egy összesített országos ligában mérkőztek meg a legjobbak.

Az Angry Birds annyira felkapott lett, hogy több millióan töltötték le a játékot, így a Rovio játék és app. készítő cég hamar hírhedt lett, és azóta több szezonális játékot készítettek, lásd pl Angry Birds Rio, és egyéb updateket. Az frissítések tartalmaznak szezonális kiegészítőket, pályákat, és különleges nehézségi fokozatú “versenyeket”.

Az android marketről több mint egymillióan töltötték le a játékot, és ezek közül 805,000-en maximális pontszámmal jutalmazta a játékot.

Angry birds játékok android telefonra

Játék Letöltése!

És íme a játékról egy sokatmondó videó :-)