Az android játékok a legizgalmasabb játékok közül vannak.

Bármilyen android operációs rendszer alapú telefonba letölthetőek. Vannak ingyenesek és fizetősek is. Izgalmasabbnál izgalmasabb játékra tehetnek szert. Már nem csak számítógépen élvezhetik a játék adta örömöket hanem a telefonról is könnyen elérhetik ugyanazokat a játék adta örömöket.

Bármilyen kategóriájú játékot letölthet telefonjára és a játszáshoz még nem is kell feltétlenül internet kapcsolat. Ha pedig barátaival szeretne jétszani együtt egy játékot az android játékok ezt a lehetőséget is megadják a multiplayer funkcióval. Sőt ha frissíteni szeretné alkalmazásait vagy esetleg újratelepíteni, nem kell elveszítse az addig elért szinteket, hanem már egy olyan programot is kifejlesztettek amivel megtarthatja eddig elért eredményeit viszont egy új verziot játszik, vagy esetleg ha elveszett a program simán újratelepítheti. Mindemellett bárki fejltesztehti a játékokat, sőt új játékokat is találhat is és küldheti forgalomba.

Andorid játékok között megtalálhatsz mindeféle játékot, a klasszikustól egészen a legújabb játékokig. Nem a legbonyolultabb játékok, nem igényelnek sok időt, viszont nagyon szórakoztatóak és lekötik a játékos figyelmét és érdeklődését hosszú időre. A legjobb hogy ha elkezded játszani, és épp nincs időd befejezni, akkor lementhető az addig elért szint és később onnan folytatható. Sőt akár egész élethű játékokat is játszhatsz az androidos telefonodon, ilyen például a gyermek korból jól ismert Felelsz vagy Mersz játék, ami letölthető és már rögtön játszhatják kicsik és nagyok is. Sőt akár 3D-s játékokat is letölthetsz az android operációs rendszerrel rendelkező telefonodra, amely igen sok szórakozást és kikapcsolódást fog neked hozni. Az android játékok a legérdekesebb játékok mert egyszerűek és nem bonyolultak, valamint nem időigényesek, így ugyanazt a játékot játszhatja kicsi és nagy is.