Mérd össze tudásod és reflexed a barátaiddal!

A 2 Player Reactor egy képesség- és reflex fejlesztő androidos játék, mellyel egy készüléken egyszerre ketten játszhattok barátaiddal. A játék lényege, hogy minél hamarabb felismerd a helyes választ és egy kattintással jelezd ezt a képernyőn. Nem minden a gyorsaság, ha rosszul válaszolsz, pontlevonás jár érte.

Többféle feladattípusal találkozunk a játék során, egyszerű matematikai egyenlettől kezdve ország-főváros összetársításon át, országok népességeinek összehasonlításáig nagyon sokféle kreatív feladattípust tartalmaz a játék, egészen pontosan tizennégyet. A játék többnyire helytelen válaszlehetőségeket kínál nekünk amire értelemszerűen nem kell reagálni, viszont mikor meglátjuk a helyes választ a képernyőn hamar le kell csapni még az ellenfelünk előtt.

A játék hangulata nagyszerű, egyszerűen nem lehet letenni ha elkezdtél játszani, márpedig bárhol bármikor elő lehet kapni, például amíg vártok a buszra a barátotokkal/baratnőtökkel. Már 21 nyelven elérhető, köztük természetesen magyarul is!

Tökéletes időtöltés iskolában a szünetben, de még egy esti sörözés alkalmával is ahol összemérheted barátaiddal a reflexedet pár pohár után.

A Handster.com portál összeállítása alapján elnyerte a 2011-es év legjobb software díját arcade játékok kategóriában.

Nézzétek meg a videót a játékról:

Innen pedig ingyen letölthetitek. Jó szórakozást a játékhoz!

Játék Letöltése!